محققان آمریکایی ادعا کردند انتقال داده‌های ماهواره‌ای به اوکراین متوقف شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - بر اساس ادعای محققان آمریکایی، ایالات متحده انتقال داده‌های اطلاعات ماهواره‌ای به اوکراین را به طور کامل متوقف کرده است. 

این موضوع نه تنها شامل هدف‌گیری حملات به عمق خاک روسیه می‌شود، بلکه به معنای غیرفعال کردن کل مجموعه ماهواره‌هایی است که به نفع اوکراین عمل می‌کردند. این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر توانایی‌های نظامی اوکراین داشته باشد.

جان راتکلیف، رئیس سازمان سیا، شامگاه چهارشنبه اعلام کرد که ایالات متحده اشتراک‌گذاری اطلاعات امنیتی با اوکراین را به حالت تعلیق درآورده است؛ این اقدام فشار بیشتری بر ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین وارد می‌کند تا با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای برگزاری مذاکرات صلح با روسیه همکاری کند. 

واشنگتن روز دوشنبه کمک‌های نظامی به کی‌یف را متوقف کرد، پس از یک جلسه فاجعه‌بار در دفتر بیضی‌شکل در روز جمعه که در آن ترامپ و زلنسکی در مقابل رسانه‌های جهانی به مشاجره پرداختند. 

این درگیری باعث تأخیر در امضای توافقی شد که به آمریکا حقوق برداشت از ذخایر معدنی حیاتی اوکراین را می‌داد، که ترامپ برای بازپرداخت کمک‌های نظامی آمریکا خواستار آن بود. 

زلنسکی روز چهارشنبه گفت که در این مورد «حرکت مثبتی» صورت گرفته است و مقامات دو کشور ممکن است به زودی دوباره ملاقات کنند. 

منبع: تاس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار